Curry cu cartofi dulci și carne de miel

Curry cu cartofi dulci și carne de miel

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 320 g de spată de miel fără os, tăiată în cuburi cu latura de 3 cm
  • 1/2 lingură de unt topit
  • 1/2 cepe, curățate, tăiate felii subțiri
  • 1 cățel de usturoi curățat și tocat
  • 5 g de ghimbir proaspăt ras
  • 1.5 linguri de pastă de curry
  • 160 g de pulpă de roșii
  • 40 g de iaurt
  • 125 g de cartofi dulci, curățați, cuburi cu latura de 4 cm
  • 20 g de fulgi de migdale

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Adaugă untul în oală.

Călește ceapa, usturoiul și ghimbirul timp de 1 minut. Rumenește carnea pe toate părțile, în tranșe dacă este necesar.

Adaugă pulpa de roșii, pasta de curry, cartofii, iaurtul. Adaugă sare și piper și amestecă.

Timp de gătire: 15 minute.

Decorează cu fulgi de migdale. Servește cald.