Curry creol

Curry creol

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de file de pui, tăiat cubulețe
  • 150 g de roșii tăiate mărunt
  • 5 g de ghimbir mărunțit
  • 80 ml de vin alb
  • 1 ceapă, tăiată felii subțiri
  • 1 linguriță de turmeric
  • Sare și piper
  • 1/3 linguriță de cimbru
  • 1 linguriță de pastă de ardei
  • 1 lingură de ulei de măsline

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește bucățile de pui și ceapa.

Adaugă roșiile, vinul alb, cimbrul, turmericul și pasta de ardei. Asezonează cu sare, piper, ghimbir.

Timp de gătire: 3 minute.

Servește cu orez sau paste.