Cușcuș cu ouă fierte tari

Cușcuș cu ouă fierte tari

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 120 g de griș (pus într-un bol de salată, sărat)
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 morcovi, tăiați bucăți
  • 1 dovlecei, tăiați bucăți
  • 120 g de năut gătit în Cookeo, hidratat 12 h, imersare 35 min
  • 1 cârnați vegetarieni
  • 2 ouă foarte proaspete, spălate
  • 40 cl de supă de legume
  • 1/2 linguriță de mirodenii pentru cușcuș
  • Sare și piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Fă o gaură mică în partea mai rotundă a ouălor.

Încinge uleiul în oală. Toarnă-l peste cușcuș (într-un bol de salată). Amestecă.

Pune legumele, cârnații, supa, năutul, mirodenii în oală. Adaugă sare, piper. Pune ouăle.

Timp de gătire: 7 minute.

Toarnă supa peste cușcuș. Așteaptă 5 minute. Servește cu ouăle decojite.