Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Caramel: Pune zahărul în tigaie. Găteşte la foc mediu şi lasă zahărul să se caramelizeze fără să amesteci. Când începe să se rumenească pe dedesubt, ăncepe să amesteci pentru a se carameliza uniform. Adaugă smântâna puţin câte puţin, având grijă să nu stropească. În cele din urmă, adaugă untul. Amestecă bine. Ia de pe foc şi lasă să se răcească.
Toarnă puţin caramel în vase.
Crema: Amestecă 100 g de caramel cu smântână şi apoi cu lapte. Toarnă 7 cl de lichid peste amidonul de porumb, apoi adaugă şi restul de lichid. Pune într-o cratiţă şi găteşte la foc mediu, amestecând continuu. Opreşte focul şi adaugă cele 2 gălbenuşuri de ou. Amestecă bine.
Împarte crema în vase, peste caramel. Lasă să se răcească.
Ornează cu popcorn caramelizat.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.