Cremă de cocos și ciocolată

Cremă de cocos și ciocolată

Desert

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 150 ml de lapte de cocos
  • 10 g amidon din porumb
  • 1 albușuri
  • 50 ml de smântână dulce slabă (sau lapte)
  • 40 g de zahăr
  • 1 x 2 g foaie de gelatină (înmuiată în apă rece)
  • 2 linguri de cremă de ciocolată
  • 2 boluri x 140 ml

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune 1 lingură de ciocolată în fiecare formă. Lasă deoparte. Amestecă amidonul cu laptele de cocos și smântâna.

Toarnă amestecul în oală. Amestecă până se îngroașă. Adaugă gelatina scursă.

Adaugă zahărul și albușul. Toarnă în forme. Acoperă cu folie alimentară. Pune-le în oala curată cu 200 ml de apă.

Timp de gătire: 15 de minute.

Lasă să se răcească.