Conopidă indiană

Conopidă indiană

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 250 g de conopidă, spălată și tăiată buchețele
  • 1/2 lingură de ulei de arahide
  • 20 g de caju măcinat
  • 1/2 lingură de pastă de curry
  • 1 linguriță de pudră de curry
  • 200 g de roșii, spălate și tăiate în 8
  • 40 ml de supă de pui
  • 1/2 lingură de coriandru proaspăt, spălat și mărunțit
  • 1/2 ceapă, curățată și tăiată mărunt
  • 1.5 linguri de cremă vegetală de cocos

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Prăjește ceapa, pasta de curry și pudra de curry timp de 2 minute. Adaugă conopida. Amestecă bine.

Adaugă roșiile, supa și crema de cocos. Amestecă.

Timp de gătire: 5 minute.

Conopida trebuie să rămână crocantă. Presară caju și coriandru. Servește cald.