Coaste de porc dulci-acrișoare

Coaste de porc dulci-acrișoare

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 400 g de coaste de porc tăiate în dreptunghiuri și date prin făină
  • 2 linguri de oțet de orez
  • 2 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de ulei de arahide
  • 1 cepe verzi feliate subțire
  • 1/2 ardei verde tocat
  • Piper
  • 1 lingură de zahăr
  • 1 linguriță de ghimbir proaspăt ras
  • 100 ml de suc de portocale

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește coastele pe toate părțile. Adaugă ceapa și ardeii.

Adaugă sosul de soia, oțetul de orez, zahăr, suc de portocale, ghimbir. Adaugă piper.

Timp de gătire: 20 de minute.

Pune sosul peste coaste și servește cu orez alb.