Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Timp de pauză
Amestecăm într-un bol făina, praful de copt, bicarbonatul, zahărul și praful de sare.
Într-un alt bol, batem ouăle și încorporăm treptat esența de vanilie, laptele, ricotta, sucul și coaja rasă de lamaie, macul.
Adăugăm compoziția umedă peste cea de făina și amestecăm ușor cu un tel.
Încălzim tigaia (menținem focul la mediu, putem sau nu să ungem tigaia cu unt sau ulei) și punem 2 linguri din compoziție. O lăsăm 1-2 minute până când începe să se formeze bule și cu o paletă întoarcem clătita pe partea cealaltă, pentru încă 1 minut.
Le servim calde, cu un cub de unt deasupra, pară feliată, afine și sirop de arțar din belșug. Poftă bună la Delicii!
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.