Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Timp de pauză
Am amestecat făina de secară cu cele 2 ouă, apoi am început să adaug laptele în 3 reprize amestecând bine după fiecare repriză. Am adăugat și semințele de chia și am lăsat vasul deoparte pentru 30 de minute. Va avea consistența unei smântâni, însă se poate subția adăugând și mai mult lapte sau apă.
Într-o tigaie (specială de clătite am folosit eu) am adăugat un strop de ulei de cocos și am uns bine tigaia. Am adăugat compoziție cu polonicul și am lăsat aluatul câte un minut pe fiecare parte. Am continuat operațiunea până la ultima picătură de aluat și am devorat clătitele cu mic cu mare.
Pentru umplutură am feliat ciupercile și le-am tras la tigaie într-o lingură de ulei de măsline, sare și un praf de piper.
Când clătitele au fost gata le-am umplut cu ciuperci, am presărat brânză de capră și frunze de rucola, iar coacăzul roșu chiar a adus un plus de savoare!
Merge adăugat și avocado. Ca de obicei vă puteți lăsa imaginația să își facă de cap
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.