Ciuperci și fasole verde sote

Ciuperci și fasole verde sote

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 350 g de fasole verde
  • 250 g de mix de ciuperci (champignon, hribi, gălbiori)
  • 15 g de unt
  • 100 g de șuncă tăiată cubulețe
  • 1 lingură de ulei
  • 1/2 lingură de pătrunjel tăiat mărunt
  • 1 căței de usturoi curățați, mărunțiți
  • 100 ml de apă
  • Sare și piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește ciupercile cu usturoiul și bucățelele de bacon.

Adaugă fasolea și apa. Asezonează.

Timp de gătire: 5 minute.

Adaugă untul și pătrunjelul. Amestecă până ce untul se topește și acoperă legumele.