Ciorbă de văcuță

Ciorbă de văcuță

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 170g carne de vită
  • 1/4 ceapă
  • 1 cartof mic
  • 1/4 morcov
  • 1/4 ardei gras
  • 1/4 țelină mică
  • 130ml suc de roșii
  • 30g mazăre
  • 30g fasole verde
  • 1/4 păstârnac

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță legumele și taie-le cubulețe.

Spală carnea și taie-o în bucăți.

Adaugă 3 linguri de ulei și ceapa.

Călește ceapa 1 minut.

Adaugă carnea de vită.

Călește 1 minut.

Adaugă legumele, apă, 3 frunze dafin, cimbru, sare și piper.

Gătește la presiune înaltă.

Se servește caldă.