Ciorbă de burtă

Ciorbă de burtă

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Ridicat

    Cost

  • Mediu

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200g burtă
  • 1/4 rasol de vită
  • 80g smântână
  • 2 căței de usturoi
  • 1/4 păstârnac
  • 1/4 țelină mică
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 gălbenuș
  • 0.7l apă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță legumele și taie-le în bucăți mari.

Pune în oală burta, rasolul, legumele și apa.

Gătește la presiune scăzută.

Scoate rasolul și legumele. Taie burta fideluță.

Amestecă smântâna, gălbenușuri, oțet, sare. Toarnă în oală

Fierbe.

Se servește caldă.