Chifteluțe de cod cu sparanghel

Chifteluțe de cod cu sparanghel

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de file de cod, dezosat, tăiat cuburi
  • 8 fire de sparanghel (primii 15 cm), mărunțite
  • 1 linguri de coriandru, mărunțit
  • 1 lingurițe de chimen măcinat
  • 1/4 lămâie (zeama)
  • 1 fire de pătrunjel
  • 200 g de pastă de tomate
  • 1/2 căței de usturoi, tocați fin
  • 25 g de ceapă, mărunțită
  • 2 linguri de ulei

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Mixează cu blenderul peștele, uleiul, pătrunjelul, sarea și piperul. Formează 5 chifteluțe de persoană. Toarnă uleiul în oală.

Încinge uleiul. Rumenește ușor chifteluțele. Pune deoparte.

Adaugă 10 cl de apă, ceapa, pasta de roșii, zeama de lămâie și chimenul. Asezonează. Pune chiftelele de pește înapoi în oală. Adaugă sparanghelul.

Timp de gătire: 4 minute.

Adaugă coriandrul. Servește cu piure sau orez.