Casarecce cu vinete și anșoa

Casarecce cu vinete și anșoa

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 160 g de paste casarecce uscate
  • 200 g de vinete, spălate și tăiate în cuburi de de 2 cm
  • 1/2 lămâie (zeama)
  • 1 căței de usturoi, curățați și mărunțiți
  • 1 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 lingurițe de chimen măcinat
  • 1 linguri de pătrunjel, spălat și tocat
  • 10 de fileuri de anșoa marinate (sau sardele)
  • 1/3 linguriță de zahăr
  • 270 ml de apă cu sare

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Spală și toacă vinetele în cuburi de 2 cm.

Curăță și toacă usturoiul.

Spală și toacă pătrunjelul.

Pune în oală în ordine: 150 g vinete, pastele, usturoi, zahăr, ulei, apă și restul vinetelor.

Timp de gătire: 8 minute.

Adaugă lămâie, chimen și pătrunjel. Servește decorat cu anșoa.