Cartofi indieni

Cartofi indieni

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 450 g de cartofi, spălați și tăiați bucăți
  • 70 g de linte roșie
  • 1/2 ceapă, curățată și tăiată mărunt
  • 150 ml de lapte de cocos
  • 1 linguriță de condimente garam masala
  • 1/2 linguriță de turmeric
  • 2 căței de usturoi, curățați, tăiați mărunt
  • 200 ml de supă de legume (sau apă)
  • 1 lingură de coriandru proaspăt, spălat și mărunțit (sau pătrunjel)
  • 1 lingură de ulei de cocos (sau ulei de măsline)

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește ceapa. Adaugă usturoiul și mirodeniile. Amestecă.

Adaugă restul ingredientelor cu excepția coriandrului. Asezonează cu sare și piper. Amestecă.

Timp de gătire: 6 minute.

Adaugă coriandrul, amestecă și servește.