Cartofi grecești

Cartofi grecești

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 450 g de cartofi, tăiați cubulețe
  • 150 g de castravete, curățat de coajă și semințe, tăiat cuburi
  • 20 g de ceapă roșie mărunțită
  • 70 g de feta tăiată cuburi și marinată în ulei și ierburi
  • 30 g de măsline negre fără sâmburi, tăiate jumătăți
  • Ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • Sare și piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Taie cartofii cuburi.

Curăță de coajă și de semințe castravetele.

Toacă mărunt ceapa.

Pune cartofii în coșul pentru gătit la abur. Pune coșul în oală cu 200 ml de apă.

Timp de gătire: 6 minute.

Lasă să se răcească, apoi adaugă restul ingredientelor. Amestecă și servește rece.