Cartofi cu cârnați

Cartofi cu cârnați

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 400 g de cartofi , curățați și tăiați bucăți
  • 3 cârnăciori chipolata, tăiați în trei
  • 1 cârnați merguez (sau alți cârnăciori chipolata), tăiați în trei
  • 3 fileuri de anșoa în ulei, mărunțite
  • 1 linguriță de capere, tocate (sau castraveciori murați)
  • 150 ml de supă de vită
  • 1 linguriță de amidon de porumb, amestecat în puțină supă
  • 50 ml de smântână dulce
  • 1 lingură de parmezan ras
  • 1 lingură de ulei

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune cârnații în oală.

Rumenește cârnații.

Adaugă supa, amidonul, smântâna, capere, fileurile de anșoa. Amestecă bine. Adaugă cartofii.

Timp de gătire: 7 minute.

Adaugă parmezanul. Servește.