Carne umplută cu brânză

Carne umplută cu brânză

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 porții de brânză topită
  • 200 g de carne tocată pentru cârnați
  • 100 g de carne de vită tocată
  • 1/2 cepe dulci, tăiate felii subțiri
  • 1 căței de usturoi, curățați și mărunțiți
  • 2 lingurițe de ketchup
  • 1/2 dovlecei, tăiați cubulețe
  • 1/2 vinete mici, tăiate cubulețe
  • 200 g de cartofi, decojiți și tăiați cubulețe
  • Sare

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Spală și taie cuburi dovleceii.

Spală și taie cuburi vinetele.

Curăță și toacă usturoiul.

Curăță și toacă fin ceapa.

Spală, decojește și toacă cuburi cartofii.

Toacă și amestecă cele două cărnuri și ketchupul. Formează o chiftea mare de persoană și umple-o cu o porție de brânză.

Toarnă uleiul în oală.

Călește ceapa. Adaugă jumătate din legume.

Pune chiftelele din cărnuri și brânză deasupra. Adaugă restul de legume.

Timp de gătire: 10 minute.

Servește.