Burger cu legume

Burger cu legume

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 roșii mari, spălate
  • 2 bucăți de seitan (100/125 g)
  • 2 felii de Emmental
  • 40 g de murături dulci-acrișoare mari, feliate
  • 50 g de ceapă albă, curățată, tăiată felii subțiri
  • 2 lingurițe de ketchup (sau muștar sau sos pentru burgeri)
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Taie roșiile în jumătăți să le folosești drept chifle de burger. Toarnă uleiul în oală.

Călește ceapa în ulei până se înmoaie. Formează burgerii: bază de roșie, sos, ceapă, murătură, seitan, brânză, capac de roșie.

Pune burgerii de roșii în oală. (dacă sunt 6, pune 4 pe bază, 2 deasupra și capacele alături). Adaugă 10 cl de apă.

Timp de gătire: 6 minute.

Scoate cu atenție burgerii.