Bulion de coji de legume

Bulion de coji de legume

  • 2000

    recipe.unit.UNIT_35

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 400 g coji de legume
  • Morcovi, părți verzi de praz, frunze de țelină, țelină, fenicul, ghimbir ... și multe altele!
  • Coji de ceapă și șalotă
  • 1 sau 2 căței de usturoi
  • 1 linguriță piper negru
  • 1 linguriță de sare de mare grunjoasă
  • 1 legătură de ierburi aromatice
  • 2 L apă

Pregătire

Preîncălzește oala ta antiaderentă Tefal: atunci când indicatorul Thermo-Spot devine roșu intens, oala a ajuns la temperatura ideală pentru gătit. Gătește usturoiul zdrobit în puțin ulei.

Adaugă cojile de legume și completează cu apă rece. Adaugă sarea, piperul și legătura de ierburi aromatice.

Acoperă oala cu un capac pentru a economisi energie și lasă la gătit timp de 40 de minute, maxim 60 pentru o aromă intensă. Filtrează preparatul pentru a înlătura cojile: vei obține bulionul ideal pentru a prepara paste.