Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Îndepărtaţi trepiedul şi coşul.
Topiţi grăsimea în oala sub presiune fără capac. Adăugaţi laptele şi fierbeţi la foc mare.
Amestecaţi orezul şi zahărul.
Aduceţi din nou la temperatura de fierbere, amestecând ocazional.
Reduceţi focul astfel încât laptele să continue să fiarbă, dar fără să dea pe dinafară.
Utilizaţi nivelul de presiune 2.
Puneţi capacul şi fără a modifica temperatura, aduceţi la presiune completă.
Reduceţi temperatura şi gătiţi lent timp de 12 minute.
Daţi oala sub presiune deoparte şi lăsaţi să se răcească la temperatura camerei, fără a modifica selectorul de presiune.
Atunci când indicatorul de presiune scade, deschideţi capacul.
Amestecaţi budinca.
Pentru a rumeni suprafaţa, transferaţi conţinutul într-un vas tapetat cu grăsime, adecvat pentru cuptor.
Presăraţi nucşoară coaceţi sub un grătar fierbinte timp de câteva minute până ce suprafaţa devine maronie.