Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Curăţă de coajă ananasul şi îndepărtează miezul fibros. Tăie-l în 8 porţii. Topeşte 30 g de unt. Adaugă zahărul. Caramelizează feliile de ananas în acest amestec.
Bate ouăle cu laptele de cocos. Scufundă feliile de brioşă în acest amestec.
Topeşte untul rămas în tigaie. Rumeneşte feliile de brioşă pe ambele părţi.
Serveşte brioşele franţuzeşti prăjite cu ananas caramelizat deasupra.
Ornează cu zahăr pudră sau nucă de cocos rasă.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.