Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
1. Taiati ardeii in 2 fasii. Maruntiti ceapa. Feliati branza in felii de max 7-8 mm grosime. Amestecati feliile de ardei cu 3 tbsp ulei de masline si ceapa.
2. Porniti gratarul, selectati programul automat pentru 'ardei', apasati OK iar aparatul va incepe sa se incalzeasca. Preparati urmand indicatiile gratarului pana cand aparatul indica etapa "grill".
3. Selectati modul 'manual' (aprox 240°C) si apasati OK. Preparati ceapa timp de 2 min, pana devin un pic maronii. Ungeti feliile de branza cu restul de ulei de masline si gatiti timp de 1 min. La final, asezati rosiile pe gratar si gatiti aprox 1 min (dar sa ramana suculente).
4. Curatati cele 2 avocado, si asezonati feliile cu sucul de lime.
5. Presati patrunjelul tocat in 4 boluri. Adaugati in fiecare bol cantitati similare de: boabe de naut, ceapa coapta, ardeii si branza. Adaugati in mijlocul fiecarui bol cate o jumatate de avocado si rosii. Asezoanti cu ulei de susan si sos de soia, coriandru si piper dupa gust.