Brânză de vaci cu fructe de pădure

Brânză de vaci cu fructe de pădure

Desert

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 porții de brânză de vaci proaspătă, scursă
  • 75 g de căpșuni, tăiate sferturi
  • 35 g de mure
  • 35 g de afine
  • 1 lingură de zahăr
  • 1/2 limes (coajă și zeamă)
  • 5 cl de suc de portocale
  • 1 linguri de semințe de pin, prăjite (opțional, pentru decor)

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune fructele de pădure, zahărul, zeama de lime și zeama de portocale în oală. Acoperă etanș.

Timp de gătire: 1 minut.

Aranjează fructele calde pe porțiile de brânză de vacă. Decorează cu coajă de lime și semințe de pin.