Cafetiera Majestuo CM883D10Design atractiv si intuitiv
Cafetiera Tefal Majestuo ofera un design atractiv, materiale de inalta calitate si tehnologie avansata pentru o cafea perfecta in fiecare zi. Aceasta dispune de un ecran tactil intuitiv ce-ti pune la dispozitie toate informatiile necesare si ofera rezultate perfecte si pline de aroma. Cafetiera beneficiaza de o varietate de functii inteligente, prcum: recipient pentru apa este detasabil pentru alimentare usoara, un timer pentru confort in utilizare, functie Pastrare la cald pentru cafea la temperatura ideala in orice moment si un sistem antipicurare ce-ti va permite sa servesti o ceasca de cafea in timpul procesului de preparare. Programul pentru detartraj te anunta atunci cand aparatul are nevoie de curatare si te ghideaza pas cu pas pe durata procesului.
Cafetiera Tefal Majestuo: Tot ceea ce ai nevoie in bucataria ta
Transforma fiecare mic dejun intr-o experienta unica datorita cafetierei Tefal Majestuo.
Designul modern si materialele premium vin la pachet cu tehnologiile avansate pentru ca tu sa te poti bucura de rezultate perfecte in fiecare zi.
Cafetiera beneficiaza de un ecran tactil intuitiv ce-ti pune la dispozitie toate informatiile necesare, precum si de o varietate de functii inteligente pentru o cafea aromata in fiecare dimineata.
Caracteristici esenţiale
Panou de control intuitiv
Acesta ofera acces rapid si usor catre informatiile esentiale, inclusiv alerta pentru programul de detartraj si functia de timer.
Alimentare usoara
Recipientul pentru apa este detasabil pentru o alimentare usoara.
Rezultate pline de aroma
Functia Aroma asigura rezultate perfecte, indiferent de taria cafelei selectata.
Confort in utilizare
Foloseste functia Timer pentru a seta in ce moment sa inceapa procesul de preparare a cafelei.
Pastrare la cald
Functia va pastra cafeaua la cald dupa finalizarea procesului de preparare pentru ca tu sa poti savura o cafea perfecta in orice moment.
Acces usor
Ecranul ofera informatii esentiale cu o simpla privire, precum ora si alerta pentru programul de detartraj pentru intretinere usoara.
Capacitate mare
Prepara cantitatea de cafea pe care o doresti - pana la 10 cesti (1.25L).
Utilizare cu o singura mana
Toarna o ceasca de cafea cu o singura mana datorita recipientului usor de manevrat.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Utilizaţi kitul de îndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb: 1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată în jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb în jumătate de litru de apă; 2. turnaţi soluţia în rezervorul de apă (fără cafea)
3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră
4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul
5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă
Repetaţi întreaga operaţiune de îndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase. Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare. Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană. • Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”). • Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie. • Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet. Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.