TEFAL Cafetiera Coppertinto CM470G10

Cafetiera Coppertinto CM470G10 Ceea ce aveai nevoie pentru a incepe dimineata asa cum trebuie!

Cafetiera Tefal Coppertinto ofera cafea perfect preparata si un design atractiv cu finisaj din inox. Savureaza in fiecare zi o cafea aromata datorita functiei Aroma Plus, in timp ce varietatea de functii inteligente - precum suport detasabil pentru filtru si recipient transparent pentru apa - vin la pachet cu un design modern si elegant ce se va potrivi perfect in bucataria ta.

Referinţă: CM470G10

Cafetiera Tefal Coppertinto: Design elegant si cafea cu aroma perfecta

Savureaza cafea perfect preparata in fiecare zi datorita cafetierei Tefal Coppertinto ce ofera un proces optimizat de preparare a cafelei si un plus de eleganta bucatariei tale.

Bucura-te de cafea aromata in fiecare zi, fara compromisuri, datorita varietatii de functii inteligente, precum Functia de Pastrare la cald timp de 30 minute si Oprire automata, sistem antipicurare pentru a servi o ceasca de cafea in timpul functionarii, o capacitate de 10-15 cesti si multe altele.

Caracteristici esenţiale
  • Mic dejun cu un plus de eleganta

    Descopera cafetiera Tefal cu sistem antipicurare ce se va potrivi perfect in bucataria ta datorita designului cu finisaj din inox.

  • Cafea cu aroma intensa

    Functia Aroma Plus garanteaza o aroma a cafelei pe placul tuturor si este disponibila cu o simpla apasare de buton pe panoul de control.

  • Preparare optimizata

    Sistemul de picurare cu apa de mari dimensiuni ofera o acoperire optima pentru o extractie maxima a aromei cafelei, garantand o cafea cat se poate de fina.

  • Suport pivotant pentru filtru

    Acesta ofera acces rapid si curatare fara efort pentru o experienta unica de preparare a cafelei.

  • Sistem antipicurare

    Acesta iti va permite sa servesti o ceasca de cafea fierbinte in timpul procesului de preparare.

  • Alimentare usoara

    Recipientul transparent pentru apa ofera o alimentare usoara si fara efort.

  • Pastrare la cald si oprire automata

    Confort si siguranta sporite: cafeaua este pastrata la cald timp de 30 de minute dupa terminarea procesului de preparare dupa care cafetiera se va opri automat.

  • Capacitatea perfecta

    Ideala pentru orice ocazie - utilizare zi de zi pentru intreaga familie si pentru atunci cand ai oaspeti - capacitatea de 1.25 L ofera 10-15 cesti de cafea fierbinte si delicioasa.

Caracteristici
Număr de cești 10-15  
Material carafă Sticlă  
Glass carafe- 30min  
Stainless steal finish  
Aroma cafelei Selector de aromă  
Filtru permanent NU  
Indicator pentru nivelul apei Fereastră de vizualizare  
Comutator pornire/oprire Luminat  
Funcție de menținere la cald    
Oprire automată    
Cantitate maximă de cafea 1.25  L
Suport detașabil pentru filtru    
Picurarea cafelei Sistem antipicurare  
Putere 1000  W
Culoare Coppertinto  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu puneţi niciodată cana sau vasul izolat în cuptorul cu microunde, în maşina de spălat vase sau pe o plită.
Puteţi utiliza un filtru de hârtie sau un filtru permanent (din nailon sau metal). Aceste două tipuri de filtre se vând în magazine.
Puneţi în funcţiune aparatul de cafea cu filtru pentru prima dată fără cafea şi cu echivalentul a o cană de apă pentru a-l clăti.
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
În funcţie de model, îl puteţi cumpăra de la un centru de service agreat sau din Magazinul de accesorii de pe site.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Utilizaţi kitul de îndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb:
1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată în jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb în jumătate de litru de apă;
2. turnaţi soluţia în rezervorul de apă (fără cafea)


3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră


4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul


5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă


Repetaţi întreaga operaţiune de îndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase.
Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare.
Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
Vasul de cafea din sticlă și recipientul filtrului trebuie să fie spălate pe raftul de sus al mașinii de spălat.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană.
• Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”).
• Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie.
• Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
Aparatul de cafea are depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din el.
În cazul unei întreruperi de curent, poate fi necesar să apăsaţi din nou butonul pornit/oprit.
La modelele cu temporizator, trebuie programat ceasul.
Curățați supapa anti-picurare a filtrului în apă, activându-o manual.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Macinare medie spre fina (dar nu prea fina). Puteti cere de asemenea "macinare pentru espresso".
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet.
Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.