Cafetieră Subito Mug CM290838Ceaşcă sau carafă? Alegerea este a ta!
Începe-ţi ziua într-o notă pozitivă cu o ceaşcă de cafea aromată! Cu Subito Mug poţi alege între a prepara o singură cană de cafea sau o întreagă carafă.
Cafetiera Tefal Subito Mug: Ceaşcă sau carafă? Alegerea este a ta!
Subito Mug este o cafetieră tradiţională care îţi oferă posibilitatea de a-ţi prepara cafeaua direct în cana ta preferată!
Dacă eşti singur acasă şi nu vrei să faci o carafă întreagă de cafea, poţi alege să faci cafeaua direct în cana ta preferată.
Ai invitaţi? Nu îţi face griji! Cu Subito Mug poţi face până la 1,25 l de cafea în carafa din sticlă cu capacitate de 10 ceşti.
Datorită celor 2 funcţii pentru cană şi carafă, Subito Mug este ideal în orice situaţie, permiţându-ţi să prepari de la o singură cană de cafea până la cantităţi mari, pentru familie şi prieteni.
Ușor de utilizat, selectorul îţi va permite să te bucuri întotdeauna de cafea proaspătă în cantitatea dorită.
Sistemul practic antipicurare împiedică scurgerea picăturilor pe suprafaţa de încălzire, astfel încât poţi servi cafeaua înainte de încheierea ciclului de preparare. Datorită funcţiei de păstrare la cald, cafeaua rămâne caldă timp de 30 de minute, apoi cafetiera se opreşte automat.
Cană sau carafă? Alegerea îți aparține!
Caracteristici esenţiale
Ceaşcă sau carafă? Tu alegi!
Cu Subito Mug poţi alege între a prepara o singură cană de cafea sau o întreagă carafă
2 funcţii: cană sau carafă
Bucură-te de o cafea proaspătă și aromată in fiecare dimineață direct în cana ta preferată.
Capacitate 1,25 l
Carafă din sticlă pentru cafea cu o capacitate de 1,25 l
Sistem antipicurare
Poţi extrage recipientul pentru cafea în orice moment, fără a se scurge picături pe suprafaţa de încălzire
Indicator pentru nivelul apei pentru o cană
Rezervor de apă complet transparent cu indicator pentru o ceaşcă
Indicator de dozare a cafelei pentru o ceaşcă
Filtru permanent cu indicator de dozare a cafelei pentru o cană de cafea delicioasă
Oprire automată
Păstrează cafeaua caldă timp de 30 de minute, apoi se opreşte automat
Plita are rolul de a menţine cafeaua la temperatura necesară atât timp cât aparatul de cafea este pornit. Această funcţie este disponibilă numai la aparatele prevăzute cu recipient din sticlă.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Utilizaţi kitul de îndepărtare a calcarului sau puţin oţet alb: 1. utilizaţi puţină soluţie detartrantă diluată în jumătate de litru de apă sau 25 cl de oţet alb în jumătate de litru de apă; 2. turnaţi soluţia în rezervorul de apă (fără cafea)
3. porniţi ciclul (fără cafea). După 2 minute, opriţi ciclul manual. Lăsaţi aparatul de cafea oprit timp de o oră
4. reporniţi aparatul de cafea pentru a termina ciclul
5. pentru a clăti aparatul, efectuaţi 2 cicluri de preparare a cafelei folosind doar apă
Repetaţi întreaga operaţiune de îndepărtare a calcarului, dacă este necesar (1-5).
Frecvenţa îndepărtării calcarului din aparatul de cafea depinde de duritatea apei şi de cât de des utilizaţi aparatul de cafea. Următoarele semne indică depuneri de calcar: ciclul de preparare a cafelei durează mai mult, aparatul produce mult abur, face mai mult zgomot la finalul ciclului sau se opreşte în timpul utilizării. Aceasta înseamnă că în aparatul de cafea există depuneri de calcar. Ar trebui să îndepărtaţi calcarul din aparatul de cafea o dată la fiecare 20-40 de cicluri sau o dată pe lună, în funcţie de duritatea apei.
Carafele izolate nu trebuie să fie niciodată introduse în mașina de spălat vase. Clătiți carafa izolată din plastic în apă caldă imediat după utilizare. Nu curățați niciodată carafa cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui alt obiect, deoarece acest lucru poate conduce la apariția unor crăpături și, în cele din urmă, la spargerea sticlei. Carafele izolate din inox șlefuit pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unei perii de spălat vase sau al unui obiect similar, chiar și în interior.
• Cantitatea de cafea măcinată este prea mare. Recomandăm utilizarea unei măsuri de cafea (7 grame) la o cană. • Cafeaua măcinată este prea fină (cafea măcinată de tip „espresso”). • Dacă utilizați un filtru permanent, nu mai este nevoie de un filtru de hârtie. • Anumite tipuri de filtre de hârtie (pentru a prepara cafea tare) pot prelungi timpul de trecere a apei prin filtru și, eventual, pot cauza revărsarea apei.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Acest lucru depinde în totalitate de gust: puteţi cumpăra din supermarketuri cafea premăcinată pentru filtre de cafea, având o varietate de tării şi arome, puteţi să măcinaţi dumneavoastră boabele de cafea sau puteţi cumpăra boabe de la un magazin de cafea şi să solicitaţi să fie măcinate la consistenţă pentru filtru.
Păstraţi întotdeauna cafeaua măcinată într-un recipient etanş sau sigilaţi pachetul cu un clips pentru pungi. Păstraţi recipientul în frigider pentru a păstra prospeţimea timp îndelungat.
Se depune calcar pe circuitele interne, iar apa nu mai curge corespunzător, ci mult mai încet. Garanția nu include defecțiunile cauzate de neîndepărtarea periodică a calcarului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.